Om NätFinans

NätFinans är en låneförmedlingstjänst som hjälper kunder att jämföra och hitta de bästa lånen från över 50 olika långivare. Genom att ansöka via NätFinans kan du enkelt jämföra erbjudanden för privatlån, samla befintliga lån, och få ett skräddarsytt lånealternativ som passar dina behov. Tjänsten är kostnadsfri, utan bindning och ger dig ofta ett snabbt besked inom 24 timmar. NätFinans samarbetar med kända partners som Sambla och Enklare för att erbjuda en bred palett av finansiella lösningar utan någon kostnad för användaren.

Om NätFinans

Fördelar med att jämföra lån via NätFinans

  • En kostnadsfri ansökan – 50 olika långivare
  • Långivarna har 24 timmar på sig att lämna ett låneförslag
  • Ett godkännande av din ansökan kan resultera i flera låneerbjudanden
  • Erbjudanden är giltiga i 30 dagar

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Direkt lånebesked – Vid godkänd ansökan har långivarna upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. En kreditupplysning utförs genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Gör ditt val och signera avtalet med BankID, varefter utbetalning sker till det angivna bankkontot.

Vanliga frågor och svar

Hur går NätFinans lånejämförelse till?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar som mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Genom våra samarbetspartners får du tillgång till ett brett urval av mer än 50 långivare för att identifiera ett lämpligt lån som passar dina behov.

Vilka är NätFinans samarbetspartners?

Vi samarbetar med över 50 långivare.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.

Görs det endast en kreditupplysning?

En kreditupplysning tas i samband med ansökan. En godkänd ansökan öppnar dörren till att få ett eller flera låneerbjudanden.

Hur snabbt får jag svar av bankerna och långivarna?

Du kan få svar direkt. Långivarna har 24 timmar på sig att lämna ett låneförslag. Låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar.

Hur kan NätFinans vara 100% kostnadsfri?

Du betalar inget för att jämföra lån via NätFinans. Ansökan är även icke-bindande.