Styrräntan sänks

Omstartslån – se om du kan få en lägre ränta

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

När styrräntan sänks öppnas nya möjligheter för dig som vill förbättra din ekonomiska situation. Med den nyligen sänkta styrräntan i Sverige finns det nu en chans att sänka dina lånekostnader och optimera din ekonomi. I den här artikeln kommer vi att förklara vad styrräntan är, vad den senaste sänkningen innebär, och hur du kan dra nytta av den genom att överväga ett omstartslån.

Vad är styrränta?

Styrräntan, även kallad reporäntan, är den ränta som Riksbanken använder för att påverka ekonomin. Genom att justera styrräntan kan Riksbanken styra inflationen och påverka kostnaden för lån. En lägre styrränta innebär oftast att det blir billigare för banker att låna pengar, vilket i sin tur kan leda till lägre räntor för konsumenter.

Styrräntan sänktes

Den 20 augusti 2024 sänkte Riksbanken styrräntan i Sverige med 0,25 procentenheter till 3,5 procent. Detta är en betydande förändring som öppnar upp nya möjligheter för dig som vill förbättra din ekonomiska situation. Den sänkta räntan innebär att du nu kan få bättre villkor på dina lån och krediter, vilket kan leda till lägre månadskostnader och större ekonomisk frihet.

Hur kan du dra nytta av den sänkta styrräntan?

Nu är det en idealisk tid att överväga ett omstartslån. Ett omstartslån kan hjälpa dig att samla dina dyra lån och krediter till ett enda lån med en lägre ränta. Genom att konsolidera dina lån kan du minska dina månadskostnader och förenkla din ekonomi. Utforska möjligheter att anpassa din ekonomi i ljuset av den sänkta styrräntan – överväg ett omstartslån idag!

Hur ansöker jag om ett omstartslån?

Att ansöka om ett omstartslån tar cirka två minuter att genomföra. Med en jämförelsesajt kan du jämföra erbjudanden från flera långivare samtidigt, förutsatt att din ansökan blir godkänd. En kreditupplysning utförs i samband med din ansökan.

  1. Fyll i en låneansökan med uppgifterna som är obligatoriska på formuläret.
  2. Jämför de bästa erbjudandena från alla långivare i lugn och ro, utan några förpliktelser. Kom ihåg att låneerbjudanden bara kommer efter att din ansökan har blivit godkänd.
  3. När du har hittat lånet som bäst möter dina behov, välj den önskade långivaren.